Lunch

Een wandeling gemaakt of lekker geshopt in Losser? Voor een mooie prijs kun je mooi lunchen. Een lichte maaltijdsalade of een stevige uitsmijter gezellig binnen of buiten in de groene tuin? Daar besteden we met zorg aandacht aan. We hebben ruime keuze uit lekkere belegde broodjes, sierlijke wraps en gevulde flammkuchen. En misschien wil je er ook wel een lekker wijntje of biertje bij.

Diner

Extra mals en extra veel smaak. Dat is onze Dinkeldalsukade. En dat is slechts één van de vele gastronomische verrassingen die je bij ons mag verwachten. We spelen in op het seizoen en wat de omgeving ons brengt: vlees, vis en vegetarisch. Je kunt kiezen van de kaart maar ook carte blanche geven aan de chef. Een ding staat vast: genieten voert de boventoon.

Kok op locatie

Úrenlang in de keuken staan, is vanaf nu verleden tijd. Lekker eten bij de Oude Apotheek hoeft niet altijd perse in ons restaurant. Vanaf 20 personen koken we graag bij jouw thuis of op welke plek dan ook. We stellen samen met jou met zorg het menu samen en houden rekening met je persoonlijke voorkeuren, budget en wensen. Geen gedoe en jij kunt je lekker met je gasten onderhouden.

contact